onsdag 21. september 2011

Endelig er nettbutikken åpen

Etter noen måneder med hard jobbing er nettbutikken min Emma Bella endelig oppe og går. Det har vært mange utfordringer underveis med avtaler som har blitt bort, leverandører av utstyr og klær som ikke har gått helt som jeg ville. Men nå er endelig alle varene på plass.

Nå kan du glede deg over alle de søte spennene og hårbøylene fra Den lille prikken over i`en. Eller kanskje du ønsker supermyke bodyer, gulpekluter, nattdrakter, tepper m.m fra Babycottons, som har verdens beste og mykeste bomull! Mayoral har mange flott varer, blant annet en Memorybox hvor du kan oppbevare den første tannen, den første hårklippen, fødselsattest, armebåndet fra sykehuset m.m. Denne er snart utsolgt! Vi har fortsatt vareprøvesalget fra Mayoral med mange utrolig flotte klær. Det lønner seg å ta en titt. Fra Rice er det foreløpig lattekoppen som har vært en bestselger. Denne er nå utsolgt. Men kommer inn igjen. Retour har flere flotte jeans. Ja, det er mange kule og fine klær og accessories som jeg gleder meg til å selge både gjennom nettbutikken og på to homeparties som er booket inn denne uken.

Dessuten er jeg veldig fornøyd med alle vennene facebooksiden til Emma Bella AS har fått. Vi har i dag rundet 100 venner. Vi satte i gang en liten vervekampanje fordi vi ønsker å ha 500 venner. Går du aktivt ut for å skaffe Emma Bella AS venner blir du med i trekningen av 10 gavekort verdt kr. 100,- til kjøp av varer hos Emma Bella. Fem av gavekortene vil bli tildelt de som vi ser har vervet flest venner, og 5 av gavekortene blir trukket blandt de som liker Emma Bella AS. Er du riktig heldig kan du vinne to gavekort. Ett som god verver og ett som tilfeldig trukket ut. Så snart vi har nådd 500 venner/liker deler vi ut gavekortene.

Jeg legger selvølgelig med noen bilder av hva vi har inne :)


Kjempesøt memories box fra Mayoral.
Kommer i blå og rosa.
Bleieholder fra Mayoral. Fin måte og oppbevare
alle bleiene på i tillegg til at den er supersøt.
Kommer i blå og rosa.

Kjempetøff genser til gutt fra Mayoral.

Marineblå kjole med høy hals fra Mayoral

Kjempefin spenne fra den lille prikken over i`en.
Kan brukes i håret, på hårbøyle, jakken eller skjerfet :)

Super deilig og myk pyjamas fra babycottons.


Håper dere blir like fornøyd med varene som vi er :)


Hilsen Emma Bella - Merete