mandag 21. november 2011

Homeparty ♥


Den 9 november hadde vi homeparty i en flott leilighet med 6 flotte jenter og babyene deres. Vertinnen hadde ordnet med sjokoladekake, cupcakes, boller, crossaint og nonstop i tillegg til at vi hadde med brownieskake og seigmenn. En fantastisk start på et fantastisk homeparty. Det ble mye spising og skravling som det selvfølgelig blir med så mange mødre :)

Når alt var roet seg litt ned startet vi å vise frem produktene vi hadde tatt med. Vi hadde rigget oss opp i stuen med alt fra tilbehør og klær fra babycottons og Mayoral. Vi hadde også tatt med en del fra vareprøvesalget til mayoral, produkter fra Rice og Den lille prikken over i`en. Det var en bra og koselig dag for alle parter. Det var veldig koselig og vise frem alle produktene mens vi koste oss i hyggelig selskap. Jentene hadde et fint barselstreff samtidig som de fikk handle helt uforstyrret hjemme hos en god venninne. Ting ser også annerledes ut i virkeligheten enn på nett, så de fikk også mulighet til og både se å kjenne på den gode kvaliteten produktene har. Det gikk så langt at noen av jentene ville ha samme kjoler til sine døtre og da måtte vi ha god gammeldags loddtrekning da dette var av vareprøvesalget hvor vi kun har en i hver størrelse :) Kjempemorsomt å se hvor godt produktene våre blir tatt i mot.

Jeg vil anbefale alle som er glade i shopping og klær eller produkter fra Rice og Den lille prikken over i`en til å holde homparty med venner eller barselgruppe. Vi kan også holde homparty for besteforeldre. Der kan vi komme med råd om hva de nybakte foreldre ønsker seg eller kan trenge. Vi kommer hjem til dere med produkter og de størrelsene dere måtte ønske i klær eller dere kan holde homparty hos oss. Dere er også hjertelig velkommne hit til å ta en titt før dere eventuelt holder party.Ønsker dere alle en fortreffelig kveld