torsdag 31. mai 2012

Sommersalg med eksplosive priser!


50-60% på hele butikken!

 
Vi kjører supersalg med 50-60% på hele butikken!
Her er det mange fine klær til en veldig billig penge. Både vinter 11 og sommer 12 er på salg. Mange fine og deilige sommerklær i den mykeste bomullen.
Mayoral


Hvis dere ikke har unger å kjøpe til kanskje dere har barnebarn. Eller skal bli besteforeldre. Uansett har vi mange fine gaver både til store og små. Prisene er så lave at det lønner seg å handle inn litt å ha liggende. Man kjenner alltid noen som skal bli foreldre eller besteforeldre.

Mayoral
Vi har også kjole i samme stil og sko til jente.
Disse ligger dessverre ikke på nett, men kommer.
Ønsker dere å se bilde før de kommer på nett,
send oss en mail på post@emmabella.no så sender vi bilder.


Eller hva med Rice kopper, gafler, skjeer, kniver eller asjetter. Kjempefine til piknikk i hagen eller på stranden. Vi har pene sløyfer og hårbøyler fra Den lille prikken over i`en som er kjempedeilig og bruke i sommerværet. Finn frem fantasien å sett opp håret på mange forskjellige måter. Her er det ingenting som kan stoppe det. For inspirasjon se Den lille prikken over i`en på facebook.

Rice


Den lille prikken over i`en



Babycottons supermyke tepper er utrolig deilig for en liten kropp om sommeren. De små har ikke så mye klær på seg og hva er da bedre med et teppe av den mykeste bomullen over seg. Vi har mange fine bodyer også. Ta en titt på utvalget vårt under babycottons - våre produsenter i nettbutikken

babycottons


På litt kaldere dager med sur vind er de flotte luene fra Catya perfekte for små hoder. Også disse har vi salg på. Her er det om å gjøre og sikre seg en av disse. Vi har ikke mange av dem og det er heller ikke mange som selger disse flotte luene. Ta en titt under Catya - våre produsenter i 
nettbutikken. Jeg er sikker på at dere blir forelsket.

Catya


Mange drar snart på sommerferie og da er det viktig å ha gode badesko til prinsen og prinsessen. Hos oss finner dere de fine badeskoene fra Imse Vimse! Men fort dere, vi har ikke mange igjen! Vi har også badebleier til både gutt og jente. Også her begynner det å bli tynt. Pass på at dere får sikret dere før en ferie. Både badeskoene og badebleiene er perfekte til babysvømming her hjemme.


Imse Vimse





Første mann til mølla!
Løp å kjøp!

Ønsker dere alle en superflott uke!