søndag 21. august 2011

To små modeller...

I går fikk jeg klesstativ, så da er det klart til alle de fine og kule klærne som er på vei. Jeg har allerede fått fine jakker, bodyer, pyjamaser, håndklær og tepper fra Baby cottons. Så nå gleder jeg meg til flere varer som kommer til uken. Forhåpentligvis vil nettbutikken være klar til 1 september, men jeg åpner gjerne før det hvis jeg har fått alt jeg skal ha. Nå klarer jeg nesten ikke vente lenger :)

Så vil jeg ønske ImseVimse velkommen som ny leverandør til Emma Bella. Vi vil selge de kjempefine badeskoene som er laget av myk neopren som er våtdraktsmateriale med antiskli såle. Superfine ved bassengkanten på babysvømming eller på stranden. Vi vil i tillegg få inn badebleier med myk og smidig elastikk rundt midjen, og som har trykknapper i siden. Noe som gjør at buksene er svært enkle å ta av og på. Legger selvfølgelig ved bilde så dere kan se :)
Kommer også i blå


Så har jeg vært på hjemmebesøk hos en god kunde. Ble ikke sjarmøren og prinsessen søte?

Solstrålen har på seg en kjempesøt tunicatop fra Mayoral. Den var en hit med en gang. Hun ble kjempeglad for klærne som hun selv plukket ut.


Her har hun på seg en kjempefin kjole fra Mayoral. Så fin hun er! Det er heller ingenting i veien med poseringen hennes :)


Sjarmøren har på seg kjempetøffe jeans fra Retour, kul skjorte fra Retour og superfin genser fra Mayoral. Han også plukket ut de klærne han likte. Uten noe problem :)


Her har han på seg samme jeans fra Retour og en fin marineinspirert collegejakke fra Mayoral. Det er heller ikke noe galt med hans posering:)


Vi hadde det kjempegøy når vi tok bildene. De trengte ingen veiledning eller beskjed om hvordan de skulle posere. Dette kunne de :)


Hilsen Emma Bella - Merete